rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

FC Beňov - Sokol Čechovice 3:5 (0:3)

FC Beňov - Sokol Čechovice 3:5 (0:3)

Na hřiště silného Beňova jsme jeli potvrdit slibnou formu a výhru s Plumlovem. Hrálo se oboustraně zajímavé utkání, ve kterém jsme se ujali ve 23.minutě vedení, když se geniálním lobem trefil Bořek CHMELÍK.

9.kolo hráno v Beňově dne 4.10.2015
Branky:
0:1 Chmelík 23.min., 0:2 A.Pospíšil (Ján) 35.min., 0:3 Jahl 42.min., 1:4 Chmelík (Jahl) 51.min. , 2:5 Kolečkář (Jahl) 62.min.
Sestava:

Zelinka

Vlach - Jano – Vinklárek - Ján

Chmelík - A.Pospíšil - Kolečkář - M.Klimeš - Šmíd 

Jahl

Střídali: 67.min. Pytela (Chmelík), 80.min. Drmola (Kolečkář), 83.min. Jančík (Jahl)
Trenér: Jaroslav Klimeš 
Asistent: Jaroslav Šťastný
Vedoucí mužstva: Petr Klimeš

      O deset minut později jsme předvedli akci jako z fotbalové učebnice, krásná akce na jeden dotek byla zakončena centrem Michala Jána na Adama POSPÍŠILA, který zvýšil na 0:2. Poté se vytáhl při šanci domácích Zelinka, skórovat jim ale nedovolil. Těsně před poločasem se prosadil probuzený kanonýr Luděk JAHL a svým typickým způsobem, střelou okolo brankáře, potrestal chybu stoperů  - 0:3. Beňov mohl snížit těsně před hvizdem rozhodčího, ale nechytatelná bomba jejich hráče skončila na tyči.  

    Do druhé půle vstoupili lépe domací a ve 48.minutě snížili brankou přímo z rohového kopu. Ale Bořek CHMELÍK měl nabito a hned za minutu nám vrátil, po spolupráci s Jahlem tříbrankové vedení. A po brance dnes slavícího Fanu KOLEČKÁŘE nám bylo ještě veseleji - 1:5.  Nicméně v 70.minutě se dostal ke slovu opět Beňov, po faulu Radka Jana kopali domáci penaltu a snížili na 2:5. Náš tým ale hrál velmi organizovaně a zodpovědně, podnikali jsme nebezpečné protiútoky a mohli jsme přidat i další branky (Chmelík). Vedení jsme si již vyrvat nenechali a pouze v poslední minutě ještě domácí upravili skóre na 3:5. Tato drobnost nám ale již nemohla zkazit  radost z další výhry.

04. 10. 2015

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí