rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

FK Troubky - Sokol Čechovice 2:2 (0:1)

FK Troubky - Sokol Čechovice 2:2 (0:1)

Do zápasu vstupujeme aktivně a hned v druhé minutě uniká obraně Halouzka, ale bohužel v této šanci jen nastřeluje brankaře domácích. Jsme aktivnější, Troubky nepouštíme k naší brance a tlak proměňujeme ve vedoucí gól. Aktivní Chmelík uniká po straně, nachází na druhé straně Halouzku, proti kterému vybíhá domácí brankář,  ten posouvá míč na Klváčka, pro kterého již není problém uklidit míč do opuštěné branky.

video

9.kolo  hráno v Troubkách dne 5.10.2014
Branky: 0:1 Klváček (Halouzka), 2:2 Halouzka (Zacpal)
Sestava:

D.Klimeš
Jano – Vinklárek – Vlach - Čech
Varga – Drmola – Zacpal - Chmelík
Halouzka – Klváček

Střídali: Frys (Čech), Kolečkář (Chmelík)
Trenér: Jaroslav Klimeš
Asistent trenéra: Jaroslav Šťastný
Vedoucí mužstva: Roman Švéda

Po vedoucím gólu jsme pořád aktivní, ale další branky se bohužel nedočkáme. Soupeř hru začal vyrovnávat a přiostřovat,  což mu bohužel rozhodčí umožnil. Domácí se dostávají častěji k zakončení a po jednom z rohů hlavičkují do břevna. Do kabin odcházíme s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas opět začíná naší šancí, ve které je náš hráč sražen v pokutovém území, ale bohužel píšťalka rozhodčího zůstává němá. Domácí se po této akci dostávají do brejku, který zakončují gólem. Kluci si přestávají plnit povinnosti a soupeř nás za to trestá další brankou. Neskládáme ale zbraně,  za což jsme odměněni vyrovnávající brankou, kdy centr z boku od Zacpala uklízí do sítě Halouzka. Ani jeden z týmu se nechce spokojit  s remízou. Domácí jsou ke vstřelení branky blíže, když za přihlížení rozhodčího vykopnou našemu brankaři míč z rukou a nastřelují tyč. My se v závěru dostáváme také do šancí, ale bohužel je zahazujeme a zápas končí remízou. S bodem z venku můžeme být spokojeni, ale určitě se v Troubkách dalo a mělo zvítězit.

Hodnocení trenéra Jaroslava Klimeše pro Prostějovský Večerník :

„Podařil se nám vstup do utkání. Brzy jsme šli sami na brankáře, ale nedali jsme, do třicáté minuty jsme ale byli lepší, byli jsme na míči, měli jsme šance a vyplynul z toho i náš gól. Poté ale domácí vyrovnali hru. Nakopávali, hráli až zákeřně, faulovali, kde se rozhodčí nedíval, takže jsme dostali nakopáno. Troubky zatím moc bodů nemají a musely získat další, hrály jednoduchý fotbal, přitvrdily, snažily se nás rozhodit a okopávaly nás, to do fotbalu nepatří. Po přestávce se jim podařilo z brejku vyrovnat, poté šli domácí po chybě při autovém vhazování sami na brankáře a otočili výsledek. Poté jsme měli nějaké šance a závary, podařilo se nám vyrovnat a bod bereme.“

 

06. 10. 2014

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí