rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

MŮJ PRVNÍ GÓL !!!

   Ve středu 26.9.  uspořádal náš oddíl ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR náborovou akci Můj první gól. Za krásného počasí se této akce zúčastnilo 236 dětí ze 4 základních škol a jedné mateřské školy. Zúčastnily se děti z 10 tříd těchto škol : ZŠ a MŠ Čechovice (3 třídy), ZŠ Melantrichova (2 třídy), ZŠ Jana Železného (3 třídy) a ZŠ Dr.Horáka (2 třídy). Na fotbalovém hřiště a přilehlé „umělce“ čekalo na budoucí mladé fotbalové naděje 10 stanovišť, kde si děti vyzkoušely svoji sportovní obratnost, ale i talent na umění. Jedna „zastávka“ byla zaměřena na kreslení obrázků se sportovní tématikou. A věřte, bylo se na co dívat, kromě sportovních talentů máme v Prostějově spoustu nadaných malířů. Náborovou akci měl kromě našich organizátorů pod „palcem“ okresní fotbalový trenér Matěj Vybíhal spolu s 12 pomocníky.

       Děti si užily spoustu legrace u stanovišť jako například: přetahování lanem, žonglování s nafukovacími balonky, slalom mezi kužely, střelbou na malé branky nebo u zmíněného kreslení. Fotbalový nábor Můj první gól navštívili i hráči druholigového klubu 1.SK Prostějov Zdeněk Fládr a Mistr světa a Evropy v malé kopané Jan Koudelka, kteří si s dětmi s chutí zahráli. Po téměř tří hodinách sportování přišlo každému účastníkovi k chuti malé občerstvení ve formě balíčku s pitím a čokoládovou tyčinkou.

    Za možnost uspořádat tuto akci děkujeme Fotbalové asociaci ČR, Krajskému a okresnímu fotbalovému svazu, ředitelům a učitelům ze zúčastněných škol, a pevně věříme, že i díky tomuto sportovní dni, se najde nový Rosický, Poborský nebo Čech.

26. 09. 2018

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí