rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

Muži "A": Sokol Čechovice - Sokol Určice 6:0 (1:0)

20.kolo

hráno v Čechovicích dne 22.5. 2022
Branky:
1:0 Kadlec (Halouzka) 6.min., 2:0 Šteigl (Walter) 56.min., 3:0 Šteigl (Trajer) 62.min., 4:0 Šteigl (Lakomý) 86.min., 5:0 Šteigl (Petržela) 87.min., 6:0 Trajer penalta 90.min. 
Sestava:

Klimeš

Šolín - Jurníček - Haluza - Hanák

Kadlec - Lakomý - Novák - Muzikant

Šteigl - Halouzka  

Střídali:

46.min. Petržela (Muzikant), 57.min. Walter (Haluza), 70.min. Trajer (Novák), 70.min. Pospíšil (Kadlec), 77.min. Bezecný (Halouzka)

Trenér: Lukáš Koláček
Vedoucí mužstva: Ondřej Maděrka

 

Hodnocení trenéra Lukáše Koláčka pro Prostějovský Večerník :

"Čekalo nás v krátkém sledu druhé derby. A jak se říká, že derby nemá favorita, tak tentokrát jsem hráčům před zápasem říkal, že se domnívám, že tím favoritem opravdu jsme. Mnohdy je těžké se s tou úlohou popasovat, může to stoupnout hráčům do hlav, do noh a nemusí se tak dařit. Nicméně jsem se snažil tým mentálně nastavit, abychom nepodlehli tlaku, soustředěli se na sebe a drželi si tvář. Musím uznat, že jsme měli skvělý vstup do utkání. V 6.minutě jsme šli do vedení. A já myslel, že hráčům gól dodá větší klid a odvahu. Opak byl pravdou. Celý první poločas jsme hráli v křeči. Byli jsme zbytečně nervózní, soustředili jsem se na vnější vlivy místo toho, abychom zápas odjezdili po zadku a dřeli. Měli jsme tam spoustu nepřesností, zbytečně jsme v posledních třiceti metrech faulovali. Soupeř má navíc skvělé hlavičkáře. Z hlediska nasazení a kvality se mi poločas nelíbil. O přestávce po delší době proběhla v kabině bouřka. Chtěl jsem hráče vyburcovat, aby opravdu hráli srdcem za Čechovice. Udělali jsme jedno střídání, kdy jsme pustili na hřiště kreativního Petrželu. Střídání se povedlo. Hra měla spád, kreativitu, byli jsme nebezpeční. Nebylo to ale jen jím, soupeři i postupem času docházely síly. A druhý poločas jsme tak zvládli excelentně, utkání jsme dovedli až do velkého rozdílu ve skóre. Musím ale říct, že pro hosty je výsledek až krutý."

22. 05. 2022

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí