rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

SOKOL ČECHOVICE B – SOKOL DRŽOVICE 6:2 ( 1:1 )

Dnes v 16.30 hod. vypukla nová fotbalová sezóna. V úvodním střetnutí okresního přeboru jsme na našem hřišti přivítali v DERBY střetnutí Sokol Držovice. A premiéra vyšla svěřencům kouče Marka Začala na jedničku. Hned ve 2.minutě se po zaváhání brankáře hostí trefil neomylně levačkou Petr NAKLÁDAL a vedli jsme 1:0. Ale to bylo na dlouhé minuty od nás vše. V 10.minutě vyzkoušel Zelinku v bráně nebezpečně z dálky soupeřův útočník, ale nedal. O chvíli později hlavičkoval po rohu volný hráč, ale naštěstí pro nás dal nad. Ale ve 27.minutě už bylo vyrovnáno, a bylo to opět po neuhlídaném rohu. Do konce poločasu se již nic zvláštního nestalo, kromě toho, že začal foukat silný vítr, proti které jsme hráli :-) a začalo pršet.

 

Druhá půle ale byla z naší strany již bylo o něčem jiném, nicméně z počátku to tak nevypadalo. Až v 57.minutě si postavil míč na přímý kop k téměř rohovému praporku Martin SPÁLOVSKÝ a s velkou pomocí držovického hráče změnil remízový stav na 2:1. O chvíli později prošel míč celým vápnem až k nabíhajícímu Hodulákovi, ale ten se ještě tentokráte netrefil (střela levačkou šla těsně nad horní břevno). Ale nemuseli jsme smutnit, v 60.min. se po pěkné přihrávce Hoduláka trefil opět Petr NAKLÁDAL. V dalších deseti minutách si mohli diváci vychutnat dvě krásné branky. Nejprve se trefil z přímého kopu nekompromisní ranou Martin SPÁLOVSKÝ a bylo to 4:1 a vzápětí hosté snížili neméně výstavní brankou z dálky přímo do šibenice. Brankové hody ale neskončily. V 80.minutě se premiérově za muže trefil Filip ČECH a gólostroj pak zakončil stylově nejlepší kanonýr čechovické historie Petr HODULÁK.

Vstup do nového ročníku nám tedy vyšel, ale je potřeba se zodpovědně připravit na další zápas, který hrajeme v neděli 17.8. se zkušeným týmem Zdětína na jejich půdě a kde se potkáme s dalším kanonýrem čechovické historie Tomášem Kučerou. Tak jen tak dál, ať body přibývají.

1. kolo na hřišti v Čechovicích - 9.8.2014
Branky : 1:0 P.Nakládal ( T.Bilík ), 2:1Spálovský, 3:1 P.Nakládal ( Hodulák ), 4:1 Spálovský přímý kop, 5:2 F.Čech ( Hruda ), 6:2 Hodulák ( Chmelík )
Sestava :
Zelinka
Drešr - M.Pospíšil - L.Šťastný - Spálovský
T.Bilík - Frys - Hodulák - Ostratický
Žídek - P.Nakládal
Střídali :

Chmelík ( Frys ), F.Čech ( Ostratický ), Hruda ( P.Nakládal ), M.Horák ( P.Žídek )

Trenéři : Marek Začal
Vedoucí mužstva :

Jiří Nakládal

09. 08. 2014

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí