rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

SOKOL ČECHOVICE – FC BEŇOV 3:0 ( 2:0 )

SOKOL ČECHOVICE – FC BEŇOV 3:0 ( 2:0 )

Rozlučkový zápas se sezónou zvládli naši fotbalisté na jedničku. Téměř celý zápas jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme si připsali po výhře 3:0 tři body. Kdyby ale zápas skončil výsledkem 7:3 nikdo by se nemohl divit. V úvodu střetnutí dvakrát velmi nebezpečně zahrozili hosté a zvláště dělovka ze 16 metrů těsně minula levou tyč Pitákovi branky. Ale pak se ve 22.minutě krásně trefil téměř do šibenice KOLEČKÁŘ ( byla to tedy spíš skákavá přízemní střela, která gólmana překvapila, nicméně namířeno měla do šibenice ).

 

O deset minut  později byl opět agilní Kolečkář u zrodu branková akce. Z poloviny hřiště krásně vysunul „českou“ uličkou (tak jako Masopust na mistrovství světa 1962 Pospíchala ) J nabíhajícího Machynka, který předložil před bránu tutovku JAHLOVI a ten nezaváhal – 2:0. Obdobnou příležitost měl o chvíli dříve i Ostratický, ale jeho dorážka nebyla dosti důrazná a brankář Beňova stihl míč vyrazit.  Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

 

Ve druhé půli se hrál zejména z naší strany útočný fotbal a mohli jsme přidat několik branek, ale zřejmě si naši hráči řekli, že z beňovského brankáře udělají nejlepšího hráče jejich týmu. Těch tutovek co vychytal bylo požehnaně, takže se diváci mohli těšit už jen z jedné branky, kterou přidal zřejmě loučící se MACHYNEK. Po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme se tak mohli radovat z výhry 3:0 a tímto vítězstvím jsme se ve vyrovnané tabulce posunuli z 11.místa a celkové velmi solidní 6.místo I.A třídy.

 

 

Hodnocení trenéra Milana Nekudy pro Prostějovský Večerník :„Celý zápas jsme byli jasně lepší a rozloučili jsme se vítězně. Od první minuty to bylo jednoznačné střetnutí a klidně to mohlo skončit i deset jedna ….(úsměv). Hráli jsme velice době, výkonem jsme navázali na zápas s Klenovicemi. Kombinovali jsme a dostali jsme se do osmi devíti příležitostí, prostě jsme je přejeli. Měli jsme šancí a šancí, jen prostě nedáváme tolik gólů. Soupeř těží hlavně z domácího prostředí, nemá tak pohyblivé hráče, naopak my jsme pravým opakem a by jsme velice běhaví. Z kluků to prostě spadlo a hráli velice dobře.“

 

26. kolo na hřišti v Čechovicích - 15.6.2014
Branky : 1:0 Kolečkář ( Zacpal ), 2:0 Jahl ( Machynek ), 3:0 Machynek ( Jahl )
Sestava :

Piták

Spálovský - Vlach - Vinklárek - Chmelík

Machynek - Zacpal - Kolečkář – J.Klváček 

Ostratický - Jahl  

Střídali :

Varga ( Ostratický ), Mach  ( J.Klváček )

Trenér : Milan Nekuda
Vedoucí mužstva :

Vladimír Brablec

Foto:

ZDE

16. 06. 2014

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí