rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

Sokol Čechovice - FK Brodek u Přerova 1:0 (0:0)

14.kolo hráno v Čechovicích dne 8.11.2015
Branka:
1:0 Jano (Vincourek) 61.min.
Sestava:

D.Klimeš

Šmíd - K.Pospíšil – Vlach - Ján

Blahoušek - Kolečkář - M.Klimeš - T.Bilík - Vincourek 

Klváček

Střídali: 58.min. Jano (Klváček), 90.min. Kupka (Blahoušek), 90.min. Frys (Vincourek)
Trenér: Jaroslav Klimeš 
Asistent: Jaroslav Šťastný
Vedoucí mužstva: Petr Klimeš

V posledním domácím utkání sezóny jsme "utrpěli" hubenou výhru 1:0, ale jak se říká "zaplaťpánbůh" za ní, tři body jsou tři body.

   Prvních 20 minut bylo ve znamení Brodku u Přerova, i když k nám přijel jako poslední celek tabulky, byl jednoznačně lepší a vytvořil si několik šanci. Náš velmi mladý celek byl pod velkým tlakem. První příložitost měli hosté v 7.minutě, ale tečovaná střela skončila těsně vedle pravé tyče. O deset minut později měl Brodek další, opět ale naštěstí neudeřilo. My jsme měli první střelu ve 20.minutě, ale ta skončila vysoko nad. A o chvíli později opět hrozili hosté. Poté se hra opticky vyrovnala, ale naše příležitosti nepřicházeli. Těsně před koncem první půle měl Brodek ještě další dvě šance, ale Klimeše nepřekonali.

   Ve druhém poločase byla již hra vyrovnaná a rozhodnutí padlo v 61.minutě, kdy po střele Vincourka dorazil míč do sítě střídající Radek JANO. Za velkého jásotu diváků se míč sotva dokutálel do sítě - krásný gól :-). Otřesení hosté mohli vzápětí opět inkasovat, Jano dostal míč do běhu a postupoval sám na brankáře, bohužel jeho střelu golman vyrazil. Brodek byl blízko vyrovnání v 78.minutě, ale David Klimeš se při jejich šanci vytáhl. Do konce utkání jsem už tento výsledke udrželi a získali tak veledůležité tři body. Byla to vydřená výhra.

 

 

Hodnocení trenéra Jaroslava Klimeše pro Prostějovský Večerník :

 

"Byl to můj poslední zápas v Čechovicích a jsem rád, že jsme ho zvládli. Dohodli jsme se na ukončení spolupráce a na poslední podzimní zápas už nepojedu, těší mne, že koncovka dopadla vítězně, i když to bolelo. Pomohli nám i noví hráči, kteří si prodlužují sezonu. Hra nám vázla, je vidět, že na souhru nebyl čas, ale vyšlo to. Šlo nám o šest bodů a dopadlo to dobře, z obou stran to ovšem byla holomajzna. Nakopávaná, s fotbalem to nemělo nic společného."

 

08. 11. 2015

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí