rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

Sokol Čechovice - Sokol Ústí 3:4 (1:1)

SEMIFINÁLE POHÁRU hráno v Čechovicích dne 27.5.2015
Branky:
1:1 R.Klimeš (Nejedlý), 2:2 Haluza (Nejedlý), 3:3 R.Klimeš (Ján)
Sestava:

D.Klimeš

Frys - Zacpal – M.Klimeš - Ján

Klváček - Haluza - Kolečkář - R.Klimeš 

Nejedlý - Jahl

Střídali: Zelinka (D.Klimeš), Drmola (Klváček), Jančík (Jahl), A.Pospíšil (Haluza)
Trenér: Jaroslav Klimeš
Asistent trenéra: Jaroslav Šťastný
Vedoucí mužstva: Petr Klimeš

 

fotogalerie

videa

V semifinále krajského poháru jsme na svém hřišti přivítali suveréna I.A třídy Sokol Ústí, který ve 23 zápasech neztratil ani bod a se ziskem 69 bodů míří za jasným postupem. Takže dnes byli jasným favoritem.

  A v úvod tomu jasně nasvědčoval, první jejich šance přisla ve 3.minutě a další hned v 7. Nicméně jak to ve fotbale bývá, z prvního protiútoku jsme skórovali my. Rychlý protiútok zakončil střelou Richard KLIMEŠ, která byla "správně" tečována. Favorizovaní hosté vyrovnali po rohovém kopu ve 25.minutě. O deset minut později se zaskvěl David Klimeš, který bravurně zeškodnil tutovku útočníka hostí. Ústí nám pak následně "zatápělo" až do konce první půle.

   Druhý poločas začali hosté velkým náporem a hned ve 46.minutě se proti nám kopala penalta, kterou zkušeně proměnili. Nicméně z vedení se neradovali dlouho a  chvíli později Petr HALUZA střelou y 10 metrů vyrovnal. V 56.minutě přišla standardní situace hostí a nepohlídaný hráč opět hlavou skóroval - 2:3. Naši chlapci se ale nevzdali a vyburcovali se k výbornému výkonu a výsledkem bylo v 67.min. vyrovnání. Krásnou přihrávku Jána využil k technickému zakončení Richard KLIMEŠ. V této chvíli jsme hosty přehrávali a měli jsme i šanci rozhodnout. Krásně se probíjel k zakončení ve vápně Nejedlý, bojovný Drmola nastřelil tyč a krásné přehození A.Pospíšila vytáhl brankář Ústí na roh. Na druhé straně vyrazil velkou šanci Tomáš Zelinka. Když už se zdálo, že utkání míří k penaltovému rozstřelu, přišel v 89.minutě další roh hostí, opět jsme nedokázali míč odhlavičkovat, ten proletěl celým pokutovým územím a pro kapitána Ústí už nebyl problém míč doklepnout do sítě - 3:4. O pár chvil později rohodčí ukončil utkaní. Byla to velká škoda, výkon podali kluci výborný, myslíme si, že se musel fotbal líbit.

27. 05. 2015

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí