rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

Starší žáci - MISTŘI !!!!! Sokol Čechovice - FK Mohelnice 3:0 (1:0)

Starší žáci - MISTŘI !!!!!   Sokol Čechovice - FK Mohelnice 3:0 (1:0)
25. kolo na hřišti v Čechovicích dne 7.6.2015
Branky :

1:0 Grulich (Růžička), 2:0 Růžička (F.Baroš), 3:0 Hájek (Výmola)

Sestava :

Navrátil

Rus - Sklenář - Černý - D.Baroš 

Výmola - F.Baroš - Valdez - Hájek 

Růžička - Grulich

Střídali : Frohn, Smolka, Schuster, Krčal, Páleník, Rotschedl
Trenér : Petr Hájek
Asistent: Josef Sklenář
Vedoucí mužstva:

Magda Schusterová

 

fotogalerie

video

V neděli 7.6. nás čekalo "finále" krajského přeboru. Na našem hřišti jsme přivítali silný tým FK Mohelnice a věděli jsme, že pokud naši chlapci vyhrají, jsme krajskými přeborníky, což by bylo v kategorii žáků teprve podruhé za 70 letou historii fotbalu v Čechovicích.

   Na náš trávník nastoupil velmi těžký soupeř, který ač byl na jaře oslaben o svého nejlepšího hráče Vojtěcha Cikryta (jen na podzim vstřelil přes 50 branek a na jaře je na hostování v 1.SK Prostějov), hraje velmi pěkný fotbal. A hosté to u nás potvrdili.

  Hned ve 2.minutě jsme se ujali brankou Matěje GRULICHA vedení, který podél brankáře otevřel skóre. Soupeře to trošku šokovalo, ale po několika minutách se hosté otřepali a začali hrát. Hrozili zejména ze standardních situací, které jsme ale s velkou námahou odvraceli. V polovině první půle se dostal do vyložené šance Marek Růžička, ale brankář hostí skvěle zachránil. Asi od 25.minuty nás Mohelnice dostala pod silný tlak, přestala nám hrát záloha a hosté měli dvě "tutovky". Nejprve se zaskvěl parádním zákrokem Dan Navrátil, který z bezprostřední blízkosti vyrazil dorážku mohelnického hráče a pak nás po trestném kopu zachránila tyč.

  Do druhého jsme vstoupili s vědomím jednogólového vedení lépe. Nejprve šel sám na brankáře Marek Rúžička, ale technické obstřelení brankáře skončilo těsně nad. A pak to přišlo, kapitán mužstva Filip Baroš prošel přes půl hřiště, vystřelil a vyražený míč dopravil do sítě Marek RŮŽIČKA  - 2:0. A o dvě minuty později už bylo definitivně rozhodnuto. David Výmola, který hrál po dlouhém zranění teprve druhý jarní zápas, krásnou uličkou vyslal do šance Jirku HÁJKA a ten s přehledem zavěsil - 3:0. Mohelnice se sice ještě snažila zkorigovat výsledek, ale opět nás podržel Dan Navrátil a při jedné šanci, kdy už byl překonán, obětavě míč vyhlavičkoval z brankové čáry Dan Baroš.  Ke konci utkání se tak mohl dostat na hřiště i náš podzimní kapitán Kuba Páleník, který je dlouhodobě zranění a i on si mohl užít tento, pro náš tým, historický boj. Zápas jsme nakonec dohráli s čistým kontem, ale je nutno pochválit soupeře, protože hrál opravdu moc dobře. Byl to výborný fotbal. Stínem na oslavách vítězství bylo ale zranění Jana Sklenáře, který si natrhl kýčelní úpon a má nařízení třítýdenní klid, všichni spoluhráči mu přejí brzké uzdravení a návrat na zelený pažit.

   Po závěrečném hvizdu rozhodčího se tak mohli začít naši fotbalisté, rodiče i diváci radovat ze zisku titulu krajského přeborníka. Hráči a realizační tým obdrželi hned na hřišti vítězná trička a následně mohlo začít slavnostní vyhlášení vítěze. Za Krajský fotbalový svaz byl utkání přítomen člen výkonného výboru Mgr.Josef Ondroušek, který předával pohár a diplom, za titulárního sponzora soutěže firmy Clean4you s.r.o. paní Dana Voillot, od které obdržel náš celek sadu nových dresů (červený) - MOC DĚKUJEME a za Sokol Čechovice předseda oddílu Jiří Jančík, který předával nový hrací míč. Bylo to moc vydařené dopoledne a doufáme, že si to všichni účástníci pořádně užili.

 

  A kdo se o tento mimořádný úspěch zasloužil :

Hráči  - Filip Baroš, Daniel Baroš, Daniel Černý, David Frohn, Jakub Páleník, Marek Růžička,  Filip Schuster, Tomáš Batěk, Jan Sklenář, Adam Rus, David Výmola, Marián Borovský, Jiří Hájek, Daniel Valdez, Michal Rotschedl, Matěj Grulich, Dan Navrátil, Lukáš Krčál, Tomáš Smolka, Petr Pazdera, Matyáš Vybíral a Jakub Flajsar.

Trenér - Petr Hájek

Asistent - Josef Sklenář

 

Vedoucí mužstva - Magda  Schusterová

 

A samozřejme velký DÍÍÍÍK patří všem rodičům, kteří svoje "malé ratolesti" jezdili poctivě povzbuzovat celý soutěžní ročník.

 

 

 

 

07. 06. 2015

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí