rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

Čechovice - Nemilany 4:0 (3:0) MISTŘI !!! Dorost Sokola Čechovice je krajským přeborníkem

Čechovice - Nemilany  4:0  (3:0) MISTŘI !!! Dorost Sokola Čechovice je krajským přeborníkem

„Je to vynikající. Přišlo hodně diváků, kluci si něco připravili, dostali pohár i trička, bouchli šampaňské a zazpívali si,“ popisoval okamžiky bezprostředně po skončení utkání hlavní trenér úspěšného mančaftu Jaroslav Liška. I pro něj znamená tento titul hodně, po čtyřiadvacetileté práci se dočkal premiérového postupu do divize. „Děkuji nynějšímu i minulého předsedovi za podporu a volnou ruku, díky nim můžu už čtvrtým rokem pracovat s mládeží. Chtěl bych tady pokračovat i dál a zúročit své zkušenosti,“ přeje si kouč, jenž v nedávné minulosti přivedl starší žáky Čechovic k vítězství v krajském přeboru, a poté mladší dorost k druhému místu o tři body za Mohelnicí.

Za pětadvacet kol prohráli dorostenci Čechovic jen dvakrát a ani jednou neremizovali, třiadvacáté výhry se dočkali v neděli dopoledne proti Nemilanům. O výsledku nebylo brzy pochyb, po poločase to bylo 3:0 a na konci utkání platilo skóre 4:0. Taktika byla jasná. Ze zabezpečené obrany přecházet do kombinační hry a využít chyb soupeře. Podařilo se nám to a brankou ze třiadvacáté minuty jsme zlomili jejich odpor,“ těšil se Liška ze splnění pokynů a zvládnutého zápasů.
V tomto týdnu mají dorostenci před sebou klasický tréninkový plán, navíc ještě před nedělním střetnutím v Přerově si vše zpestří pátečním přátelákem proti dorostu hokejových Jestřábů.
„Někdy jsem trochu musel zvýšit hlas, ale to jen poskrovnu. Dokázal jsem je přesvědčit o své koncepční práci a nutnosti trénovat. Kluci to zvládli výborně, jsem navýsost spokojen. Je to vynikající parta, beru jako čest, že je mohu koučovat,“ radoval se trenér dorostu Čechovic. Zda se skutečně bude v Čechovicích hrát dorostenecká divize, o tom se rozhodne v následujících dnech. „Máme silné ročníky 1996 a 1997 i hodně kvalitní ročník 1999. Klukům by to hodně dalo a myslím si, že by v této soutěži obstáli. Měli by tam jít a nasbírat další zkušenosti, kopané v Čechovicích by se to vrátilo,“ je přesvědčen Liška. 

25. kolo na hřišti v Čechovicích 8.6.2014 - jsme mistři !!
Branky :

23´ Nejedlý (Drmola), 31´ Drmola (pen.), 34´ Merdita (Studený), 51´ Čech (Hanák).

Sestava : Klimeš D., Studený, Frys, Pospíšil M., Hanák Š., Klimeš M., Čech, Drmola, Nejedlý, Merdita, Němeček, Ráček, Grepl, Jančík, Bontempo, Pospíšil A., Wolker
Střídali : Jančík, Kiška, Foret, Wolker, Grepl, Bontempo, Ráček
Trenéři : Jaroslav Liška a Jiří Jančík
Vedoucí mužstva : František Mikulka
08. 06. 2014

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí