rozpis zápasů ball
zavřít
Z Postřelmova vezeme 3 body !!! TJ Postřelmov - Sokol Čechovice 1:2 (0:2) - Trajer, J.Šteigl
Béčko prohrálo vysoko ve Vrahovicích. Sokol Vrahovice - Sokol Čechovice "B" 6:2 (4:0) - Potetenin, Foukal
"A" dorost: Sokol Čechovice - SK Chvalkovice 2:4 (0:1), "B" dorost: Sokol Čechovice "B" - FC Lužice 3:4 (1:1)

Aktuality

SOKOL ČECHOVICE – SK SLATINICE 6:0 ( 2:0 )

SOKOL ČECHOVICE – SK SLATINICE 6:0 ( 2:0 )

Tak to byl nejlepší VSTUP DO SEZÓNY za poslední léta !!!

V neděli 10.8. 2014 v 16.30 hod. odstartovala nová sezóna i pro áčko. Nový realizační tým ve složení Jaroslav Klimeš - hlavní trenér, Jaroslav Šťastný -asistent a Roman Švéda - vedoucí mužstva, přivítal spolu se svými svěřenci na našem hřišti tradičního soupeře SK Slatinice, se kterým jsme již odehráli 36 mistrovských zápasů, z nichž první se datuje z 1.10.1995, kdy jsme ve Slatinicích podlehli 4:1. Ale dnes svítil na konci zápasu na ukazateli skóre úplně jiný výsledek, a to 6:0 !!! pro Sokol Čechovice.

video

Jak to tedy vypadalo ? 

 

Omlazený tým domácích "vletěl" na hosty ze Slatinic a hned v 1.minutě Pepa Klváček těsně přestřelil. Nicméně asi si vzali hráči áčka vzor z B mužstva a již ve 2.minutě (stejně jako den předtím béčko) se mohli radovat z vedoucí branky. Ukázali se nové posily, Dominik Drmola nacentroval z levé strany před bránu na první tyč a nabíhající Petr HALOUZKA uklidil míč do sítě 1:0. Po brance jsme však na 10 minut vyklidili hřiště a Slatinice 2 nebezpečně zahrozily. Nejprve hlavičkoval jejich hráč těsně nad a pak v 11.minutě vyrazil nebezpečnou přízemní střelu David Klimeš. Uklidnění do řad našeho mladého mužstva přinesla 14.minuta. Dorostenec Matěj KLIMEŠ napřáhl z dobrých 20 metrů a střelou, která těsně před golmanem Slatinic skočila a zaplula do sítě, nás dostal do dvoubrankového vedení. O minutu později se řítil Halouzka sám na bránu, ale brankář se překvapit nenechal. Do konce půle se pak již nic zajímavého nestalo a tak stav byl 2:0.

Ve druhém poločase se pak na hřiště dostal po roce stráveném v dresu divizních Určic Petr Haluza a byla to pro něj úspěšná obnovená premiéra.

Nejprve ale ve 46.minutě neproměnil Drmola jasnou šanci, když byl sám před brankářem. A tak definitivní pojistka přišla o deset minut později. Krásný centr Adama Prášila našel Petra HALOUZKU a ten nekompromisně z voleje zvýšil na 3:0. Hosté se ještě mohli za chvíli dostat do zápasu, ale na nebezpečný centr hlava jejich útočníka nedosáhla. V 64.minutě se málem zapsal do kolonky střelců i Kolečkář, když si krásně zpracoval Drmolův centr a pak z otočky vystřelil, ale bohužel asi 10 cm na břevno. Poslední desetiminutovka utkání pak přinesla další tři branky v síti Slatinic. Čtvrtý gól dal v 83.minutě z přímého kopu také premiérově Dominik DRMOLA, pak mohl slavit po vyšachování obrany s Bořkem Chmelíkem gól i Petr HALUZA a v poslední minutě se hlavou pod břevno trefil i Radek JANO. Kladem zápasu bylo i to, že se podařilo udržet čisté konto dorostenci Davidovi Klimešovi, který náš tým za ještě nerozhodnutého stavu několikrát podržel. 

Jedná se tedy o parádní začátek našich mužských týmů. Ale pozor, je třeba být pokorný a mít na paměti, že se jedná pouze o jeden zápas, který nám vyšel. Další soupeři se na nás již připraví lépe a hlavně každé utkání začíná za stavu 0:0. Takže oslavy již proběhly a teď nás čeká zase tréninková práce,  všichni ale pevně věříme, že v pohárovém zápase s Klenovicemi uvidíme opět pěkný fotbal.

1. kolo na hřišti v Čechovicích - 10.8.2014
Branky : 1:0 Halouzka (Drmola), 2:0 M.Klimeš (Jano), 3:0 Halouzka (A.Prášil), 4:0 Drmola přímý kop, 5:0 Haluza (Chmelík), 6:0 Jano (A.Prášil)
Sestava :

D.Klimeš

Jano - A.Prášil - Vinklárek - Zacpal

Varga - M.Klimeš - Kolečkář – Drmola 

J.Klváček - Halouzka 

Střídali :

Haluza (J.Klváček), Chmelík (Varga), Ostratický (Halouzka), Frys (Zacpal)

Trenér : Jaroslav Klimeš
Asistent : Jaroslav Šťastný
Vedoucí mužstva :

Roman Švéda

10. 08. 2014

<< zpět <<
tisk
Olomoucký kraj a město Prostějov
finančně přispívá na celoroční
sportovní činnost klubu
a na činnost dětí a mládeže. Děkujeme.

Olomocký kraj
město Prostějov


Předpověď počasí